RELAX център ИЗВОРВ RELAX центъра на комплекс „Извор” Вие ще имате удоволствието да се наслаждавате на разнообразни процедури. Терапиите ще Ви дарят със здраве, ще редуцират стреса, ще Ви заредят с енергия.
Какво предлага RELAX-центъра на Хотел „Извор”?

● басейн – за релаксация и отмора
● фитнес – за тонизиране и стимулиране на мускулатурата
● сауна – за детоксикация на организма при висока температура (около 85 градуса) и ниска влажност на въздуха
● парна баня – за пречистване на организма при температура на въздуха около 45 градуса и висока влажност
● тангенторна вана – за подводни процедури
● разнообразие от масажи и терапии

Ето и част от процедурите, които се предлагат в нашия SPA- център:

МАСАЖ С ШОКОЛАД
Масажът с шоколад е глезещ и ще задоволи капризите и на най-взискателните ни клиенти. Процедурата е сладка и неустоима, едно пълно потапяне в света на чувственото и духовното блаженство.
Какаото притежава естествени антиоксиданти свойства, подобрява кръвообръщението и стимулира производството на хормона на щастието – ендорфин.
След процедурата кожата е нежна, хидратирана, блестяща и … уханна!

МЕДОТЕРАПИЯ
Някога египтяните са използвали този невероятен пчелен продукт и уникалните му свойства за балсамиране и лечение с масаж. Специфичната техника на “изпомпване” и втриване в тялото стимулира по неповторим начин организма да изхвърля токсини. Механичното въздействие върху ШУ-точките по гърба и зонотерапията на ходила и длани, засилват ефекта му. Подарете здраве на тялото си, като го облеете с течно злато, и то ще Ви се отблагодари!

АРОМАТЕРАПИЯ
Още в дълбока древност хората са използвали лечебната сила на растения и билки и техния аромат.
Днес търсим спасение от стрес и болести сред уханието на етеричните масла – безспорен момент за релакса и удоволствие в SPA-центъра.Няколко капки ароматна магия, тиха, спокойна музика и приглушена светлина – и Вие сте далеч от динамиката на ежедневието и депресиите…
Етеричното масло се втрива в определени зони по тялото и бързо попива в клетките, насищайки ги с жизнена енергия. Консултацията със специалистите – ароматерапевти ще Ви насочи към най-подходящата комбинация от ухания, за да се почувствате максимално удовлетворени и в добра кондиция. Доставете си това незабравимо преживяване и, бъдете сигурни, ще мечтаете да се върнете отново.

МАСАЖ С ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ (ЧАКРА СТОУНС)
Това изживяване ще открие нови усещания за тялото и духа.
Сеансът със сигурност ще Ви дари с хармония, съчетавайки екзотични ухания, стимулираща положителна енергия от кристалите и енергийното въздействие на вулканичната магма. Топлите, гладки камъни, потопени в ароматни масла, плъзгащи се по меридианите на тялото, ни предават своята природна сила, с която превъзмогваме умората и стреса, избистраяйки мисълта, подобрява концентрацията и ни настройва позитивно. Заредете се с енергията на огнената стихия, заспала в камъка.

След времето, прекарано в нашия RELAX-център, ще се чувствате заредени с енергия, за да посрещнете натовареността на ежедневието, а ние ще Ви очакваме да се върнете при нас отново!

Powered by HitOferta